Handige
tools, apps & software

We helpen je calcu­leren, bestellen en programmeren

Een Vision-verdeler samen­stellen? Het aantal lampen achter een magneet­scha­ke­laar bere­kenen? Een wand­goot­in­stal­latie confi­gu­reren? Hier vind je al onze online tools, handige apps en behulp­zame software terug die voor jou het ontwerp­proces of bestel­proces stukken makkelijker maken.

bim 3d

Gemak met onze tools

Online tools die jou helpen om instal­la­ties te ontwerpen en jou helpen om sneller en over­zich­te­lijker de juiste producten te bestellen. Je vindt ze hier­onder terug.

tools van hager voor installateurs

Alle info in je hand­palm

Al onze handige apps vind je op deze pagina over­zich­te­lijk bij elkaar.

Ga naar de apps

hagercad verdelerontwerp2

Software voor verde­leront­werp

Hagercad is onze profes­si­o­nele calcu­latie- en verde­leront­werpsoft­ware.

Lees er meer over

Calcu­la­tie­tool voor magneet­scha­ke­laars

Bereken hoeveel lampen je kunt aansluiten

Moderne lampen kunnen zorgen voor stroom­pieken wanneer je ze inscha­kelt. Dat bete­kent dat je Hager magneet­scha­ke­laar een maxi­maal aantal lampen kan schakelen. Een lastige bere­ke­ning die wij extra simpel hebben gemaakt voor je. Hoe? Met onze speciale calcu­lator. Je ontdekt hem hier.

hager kennisartikel webinars

Wand­goot.com confi­gu­rator

Snel gevonden, snel besteld

Snel een wand­goot­in­stal­latie mét inbouw­com­po­nenten confi­gu­reren? En ook nog eens met een paar klikken materialen en maten verge­lijken? Daar­voor ga je naar wand­goot.com. Op deze online confi­gu­rator voor wandgoten vul je je systeem simpel aan met inbouw­com­po­nenten en verzamel je direct alles op een bestel­lijst.

hager-product: wandgoot br65 installateur

BIM-modellen voor ontwerpers

Handig voor ontwerpers

Modellen voor Vision-groe­pen­kasten vind je in MEP Content.

Diverse modellen voor kabel­in­fra­struc­tuur vind je in BIM Object.
Daar zie je onder meer:

- vloer­in­stal­la­tie­sys­teem Electraplan
- vloer­in­stal­la­tie­sys­teem tehalit.BKB
- wand­goot­sys­teem tehalit.BRN
- wand­goot­sys­teem tehalit.BRHN
- wand­goot­sys­teem tehalit.BRA
- wandin­bouw­sys­teem tehalit.BKIS

bim 3d

Jouw groe­pen­kast vind je op groe­pen­kast.nl

Kies de juiste groe­pen­kast uit 600 types

De bestel­hulp voor groe­pen­kasten is er als app, maar je kunt hem ook gewoon op je laptop gebruiken. In een paar over­zich­te­lijke stappen word je naar het juiste type voor jouw project geleid. Tip: kijk eens bij de How-to-video's over het monteren van Vision.

vision bestelhulp app

Met Hager Ready ben je er klaar voor

Je digi­tale assis­tent om je projecten te managen

Ontdek de Hager ready app. Alles bij de hand voor het ontwerpen van verdelers en meer!

Het laatste nieuws in je mailbox

Blijf op de hoogte van nieuwe apps en tools

Meld je aan voor onze maan­de­lijkse nieuws­brief en kies daarna over welke onder­werpen je nieuws wilt ontvangen.