Ontdek de
Hager Ready-app

Een app vol met handige func­ti­o­na­li­teiten
Maak jouw werk makkelijker met de Hager Ready-app. Een appli­catie die je overal mee naartoe neemt. Ondersteuning vóór, tijdens en na een instal­la­tie­klus.

app hager ready

Bekijk de handige func­ties van
Hager Ready

We onder­steunen je graag op je werk­lo­catie. Op allerlei manieren. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen om het jou als installateur nog makkelijker te maken. De Hager Ready-app hebben we dan ook speciaal ontwik­keld met diverse handige func­ti­o­na­li­teiten. Met één druk op de knop heb je toegang tot alles wat jou kan onder­steunen tijdens jouw werk­zaam­heden. Gewoon zo, direct vanuit je broekzak.

Wat Hager Ready voor je kan bete­kenen? Dat ontdek je hier!

app hager readyroject

Projecten

Confi­gu­reer je eigen verdeel­sys­teem en gene­reer je eigen labels

Alle tools die je nodig hebt, zijn nu binnen hand­be­reik met de Hager Ready-app. Navi­geer gemak­ke­lijk tussen projecten. Confi­gu­reer je verdeel­sys­teem, druk je labels af, bewerk je diagrammen en krijg toegang tot een geau­to­ma­ti­seerde norm­checker. Boven­dien kunnen nu meer­dere gebrui­kers aan hetzelfde project werken, waar­door je effi­ci­ënter te werk kunt gaan.
app hager ready catalogus

Catalogus

Alle tech­ni­sche specs altijd bij de hand

Door­zoek nu ons gehele aanbod in de geïn­te­greerde e-catalogus. Zoek snel naar de meest actuele tech­ni­sche infor­matie van een product. Bekijk direct de specificaties. Down­load recht­streeks een brochure naar je mobiel. Verlies minder tijd met zoeken en besteed meer tijd aan je project.
app hager ready showroom

Show­room

Laat zien wat je kunt

Bewaar afbeel­dingen van je beste projecten om ze met poten­tiële klanten te delen en krijg toegang tot exclu­sieve infor­matie over de nieuwste producten. Met de Show­room kun je je bedrijf laten groeien en je klanten inspi­reren.
app hager ready homepage

Home­page

Jouw persoon­lijke dash­board

Op deze nieuwe start­pa­gina kun je snel naar producten zoeken en de onlangs door jou bekeken producten zien. Navi­geer snel tussen recente projecten en lees alles over nieuwe normen en trai­ningen. Bespaar tijd vóór, tijdens en na een klus.
app hager ready support

Support

Wij staan altijd voor je klaar

Krijg tech­ni­sche ondersteuning als je die nodig hebt met onze speciale support-pagina. Met de instruc­tie­video's en veelgestelde vragen kun je goed voor­be­reid en vol vertrouwen aan de slag en wordt je ter plekke onder­steund.

Drie redenen om de
Hager Ready-app te down­lo­aden

Van het persoon­lijke dash­board waar je over­zicht hebt over al je projecten tot de show­room waarmee je je beste werk met klanten kunt delen. Er zijn genoeg redenen om de Hager Ready-app te down­lo­aden. De drie beste hebben we voor je uitge­licht.

• Doe méér in minder tijd. Met de geïn­te­greerde e-catalogus heb je snel en effi­ciënt toegang tot product­in­for­matie en de moge­lijk­heid om labels af te drukken. Alles wat je nodig hebt, is met de app binnen hand­be­reik.
  • Directe ondersteuning op je werk­lo­catie. Je hebt een verdeel­sys­teem­con­fi­gu­rator, een geau­to­ma­ti­seerde norm­checker en een speciale support-pagina altijd bij de hand. De tools en infor­matie die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt.

• Help je bedrijf vooruit met de digi­tale Show­room. Bewaar en deel je beste projecten om je toekom­stige klanten te inspi­reren.

Down­load de
Hager Ready app

Hager Ready onder­steunt je in elke fase

Bespaar tijd met één app, laat je bedrijf groeien en blijf jezelf ontwik­kelen. Wij helpen er graag bij. Voor jou, met jou.

app store badge google play badge