Handige apps
voor je dage­lijks werk

Hager
Ready

Ontdek de Hager Ready-app. Een onmis­bare hulp voor elke installateur. Je ontwerpt hiermee eenvoudig online een verdeler en krijgt direct support op locatie. Meer infor­matie nodig over een product? Dan duik je snel de e-catalogus in voor het antwoord op je vragen. Kortom: alle infor­matie in de palm van je hand!

app store badge

Vind de juiste Vision-groe­pen­kast

Met de Vision bestel­hulp

Selec­teer de gewenste eigen­schappen en de Vision-bestel­hulp laat je zien welke groe­pen­kasten aan jouw wensen voldoen. Met een paar klikken de juiste kast!

app store badge google play badge

e-catalogus-app

Hager
Mood app

Met de Mood app stelt je klant zijn tijd­scha­kel­klokken gemak­ke­lijk zelf in. Wel zo handig.

app store badge google play badge

Deze apps gebruik je met onze producten

Tech­no­logie is niet meer weg te denken en ook veel van onze producten werken nóg gebruiks­vrien­de­lijker in combi­natie met een app. Van de Domovea smart home-oplossing tot de tijd­scha­kel­klokken: met de bijbe­ho­rende app haal je alles uit je product. In de e-catalogus vind je bij de product­in­for­matie een link naar de bijbe­ho­rende app of software.
Je kunt ook in de verschil­lende app-stores zoeken op 'Hager'. Dan zie je direct een over­zicht van de apps die we hebben. Let er op dat niet al onze appli­ca­ties in alle landen beschik­baar zijn. Je vindt de apps in de App Store (iOS) of via Google Play (Android)

app coviva hager

Coviva Smarthome box

app iot hager

IoT Controller

appilot hager

Pilot tijd­scha­kel­klokken

app mood hager

Mood tijd­scha­kel­klokken

app domovea hager

Domovea visualisatie

app easy hager

Easy KNX

Handige online tools

Handige tools die je helpen met ontwerpen en bestellen

Software

Profes­si­o­nele software voor verde­leront­werp en -calcu­latie