Software

Hoe kunnen we helpen?

We begrijpen dat er tijdens het werk vragen ontstaan. Om je zo snel mogelijk vooruit te helpen, hebben we de meest gestelde vragen over over verdelerontwerpprogramma Hagercad verza­meld inclu­sief antwoord. Staat je vraag er niet bij of wil je meer weten? Dan staan we uiter­aard voor je klaar.

Waar kan ik Hagercad down­lo­aden?

Hagercad is gratis te down­lo­aden nadat je een koste­loze trai­ning hebt gevolgd bij Hager. Na de trai­ning ontvang je een link, waarmee je de software kunt down­lo­aden. Heb je inte­resse om een trai­ning te volgen, kijk dan onder Kennis en Inspi­ratie voor het trai­nings­aanbod.

Ik heb een demo-versie van Hagercad maar ik wil graag de volledige versie hebben. Hoe kan ik hier aankomen?

Hagercad wordt gratis verstrekt aan instal­la­teurs die een Hagercad trai­ning voltooid hebben. Heb je inte­resse om een trai­ning te volgen, kijk dan onder Kennis en Inspi­ratie voor het trai­nings­aanbod.

Wat zijn de mini­male systeem­eisen waaraan mijn computer moet voldoen voor Hagercad?

Minimale configuratie:
Processor I3 of gelijkwaardig
RAM: 4 Gb
Harddisk: 1 Gb
Beeldschermresolutie: 1024 x 768

Voorgestelde configuratie:
Processor I5 of gelijkwaardig
RAM: 6 Gb
Harddisk: 1 Gb
Beelschermresolutie: 1600 x 1200

Hoe dien ik Hagercad te instal­leren en acti­veren?

Niet activeren / demoversie: indien je de software niet direct activeert, heb je een volledig werkende demoversie van Hagercad gedurende 30 dagen.

Activeren: klik na het starten van Hagercad op de knop ‘Activering’.

In het volgende venster voer je je bedrijfsnaam in (waaronder je bekend bent bij Hager)

en vervolgens klik je op ‘Code aanvragen’. Je wordt nu doorgestuurd naar de hager-website. Voor het aanvragen van een code moet je ingelogd zijn op myHager (heb je daar nog geen account voor, dan moet je eerst registreren).

Nadat je bent ingelogd, vul je het e-mailadres in, waarop je de activatiecode wilt ontvangen en klik je op ‘Code genereren’. Je ontvangt vervolgens per e-mail de activeringscode. Voer de ontvangen code in het activeringsvenster van Hagercad in, samen met de bedrijfsnaam. Klik op ‘Activeren’.

Meer informatie over het in gebruik nemen vind je in deze docu­menten:

Download: Handleiding Hagercad.univers N
Down­load: Hand­lei­ding Hagercad.expert

Hoe kopieer ik condi­ties uit een eerdere prijs­lijst in Hagercad?

In deze documenten vind je uitge­breide infor­matie:

Download: Handleiding Hagercad.univers N
Down­load: Hand­lei­ding Hagercad.expert

Hoe kan ik een prijs­lijst voor meer­dere gebrui­kers instellen in Hagercad?

In deze documenten vind je uitleg hoe je met meer­dere mensen binnen een orga­ni­satie gebruik kunt maken van dezelfde prijs­lijst en condi­ties.

Download: Handleiding Hagercad.univers N
Down­load: Hand­lei­ding Hagercad.expert

Hoe impor­teer ik een nieuwe prijs­lijst in Hagercad?

In deze documenten vind je uitge­breide infor­matie:

Download: Handleiding Hagercad.univers N
Down­load: Hand­lei­ding Hagercad.expert

Hoe gebruik ik oude projecten in de nieuwe versie van Hagercad?

In deze documenten vind je uitge­breide infor­matie:

Download: Oude projecten gebruiken in Hagercad 5.4

Hoe kan ik de Hagercad-software updaten zonder inter­net­ver­bin­ding?

Zonder inter­net­ver­bin­ding kun je de software niet auto­ma­tisch updaten. We kunnen een down­lo­ad­link beschik­baar stellen waar je de upda­te­file kunt down­lo­aden. Deze zet je op de pc waar Hagercad op draait. Dubbel­klik op dit bestand, en de patch-update wordt uitge­voerd. Voor een nieuwe versie kun je contact opnemen met Hager via tele­foon­numnmer 073 - 711 02 02.

Bestaat het programma Wecom nog?

Nee, dit is vervangen door Hagercad.expert voor verdelers tot 4000 A. Alle Unimes-producten zijn voortaan in Hagercad.expert te vinden.

Heb je ad­vies of hulp no­dig?

We hel­pen je graag ver­der

Naar de contactpagina