Våra appar

Gör arbetet lättare. Ladda ner och kom igång: apparna kommer att hjälpa dig - inom olika områden och på olika sätt.
Smartphone med öve4rblick från Appen domovea

Hager Ready, konfiguration med etiketter

Hager Ready

Vi hjälper dig att hitta den rätta syste­min­teg­ra­tören
för dina instal­la­tions­pro­jekt. Konfi­gu­rera, doku­men­tera,
projek­tera och märk upp elcen­traler - enkelt och
effek­tivt.

Person använder en surfplatta med gränssnitt för kontrollsystem för Hager elsystem

Hagercentral

Webbapp som vänder sig till dig som brukar plocka ihop din egen central, sätta upp den samt lämna ifrån dig en grupp­för­teck­ning. Gå direkt till hagercentral.se

Elektriker som konfigurerar timer via Bluetooth på en smartphone.

Hager Mood App

Kundan­pas­sade lösningar som håller samma kvalitet som våra övriga produkter.

domovea

Visu­a­li­se­ring och styr­ning av din fastighet via domovea-appen, när och var som helst i världen. Det har aldrig varit enklare att få kontroll över fastig­heten, via en smartp­hone eller surf­platta. (Kräver domovea server).

Allt i ett lösning: Domovea, KNX easy-funktioner kan IP- och IoT-komponenter anslutas, styras och visualiseras

easy

Mark­na­dens enklaste drift­sätt­ning av ett KNX-system sker med easy tool appen. Det blir inte enklare än så här, lätt att drift­sätta och säkert att använda. (Kräver ett KNX easy-system från Hager).

coviva

Med coviva-appen kan alla inte­gre­rade funk­tioner i ett Smart hem styras och över­vakas enkelt och intui­tivt via en telefon eller surf­platta.