Hager Power setup

Mjuk­vara för säker idrift­tag­ning av luft­bry­tare hw+ och effekt­bry­tare h3+

Person som hanterar en elektrisk distributionspanel från Hager med övervakningsskärm och kontroller

För konfi­gu­re­ring, test, diagnostik och historik för din hw+ eller h3+ brytare

Hager Power setup är mjuk­varan som du använder för att på ett säkert, enkelt och snabbt sätt konfi­gu­rera din hw+ luft­bry­tare eller h3+ effekt­bry­tare. Uppkopp­ling till brytaren sker via en MIP-kabel (HTL010H) för h3+ och för hw+ luft­bry­tare används en stan­dard USB-C kabel. Ladda ner mjuk­varan och instal­lera den på din dator, koppla in brytaren till din dator med en kabel och några sekunder senare har mjuk­varan hittat din brytare. Nu kan du se aktuell status på brytaren, historik, ändra inställ­ningar, larm, utföra tester m.m.

Fördelar med Hager Power setup:

• Inställ­ning av det elektro­niska skyddet
  • Brytarstatus i realtid
  • Historik som är selek­terbar
  • Olika typer av tester med till­hö­rande proto­koll
  • Service­historik
  • Alar­min­ställ­ning