Behöver du hjälp?

Du kan komma i kontakt med oss på flera olika sätt. Välj det sätt som passar just dig!

Söker du efter någon speci­fikt klicka på; vi som arbetar på Hager nedan.

Ska du besöka oss hittar du även kartor till våra kontor på denna sida.

Man kundsupport headset

Välj den kontaktväg som passar just dig

E-post

Produkt- och leve­rans­frågor:
info@hager.se

Order­frågor:
order@hager.se

Offert­frågor:
offert@hager.se

Formulär

Är det något du undrar över eller vill få infor­ma­tion om, eller har du kanske synpunkter på något? Använd då gärna vårt formulär.

Telefon

Öppet­tider
Mån-Tor: 07.30-16.30
Fre: 07.30-16.00
Lunch­stängt: 12.00-12.45

Växel: 031-706 39 00

Vi på Hager

... är med dig hela vägen

Vår största driv­kraft är att se dig och ditt företag lyckas. Som kund och partner till Hager kan du förlita dig på att du hittar allt du behöver. I det här fallet rätt person. Vi till­go­doser dina behov när det kommer till säkerhet, håll­barhet och kvalitet. Det gör att du kan över­träffa dina kunders förvänt­ningar.

Med andra ord: vi är med dig hela vägen.

Reception på Hagerkontoret i Mölndal

Huvud­kontor

Hager Elektro AB
Bifrost­gatan 36
431 44 MÖLNDAL

Sälj­kontor

Hager Elektro AB
Karls­ro­vägen 2A
182 53 DANDERYD