Behöver du hjälp?

Du kan komma i kontakt med oss på flera olika sätt. Välj det sätt som passar just dig!

Söker du efter någon speci­fikt klicka på; vi som arbetar på Hager nedan.

Ska du besöka oss hittar du även kartor till våra kontor på denna sida.

Kundtjänstrepresentant med headset och suddig bakgrund av kontoret

Välj den kontaktväg som passar just dig

E-post

Produkt- och leve­rans­frågor:
info@hager.se

Order­frågor:
order@hager.se

Offert­frågor:
offert@hager.se

Formulär

Är det något du undrar över eller vill få infor­ma­tion om, eller har du kanske synpunkter på något? Använd då gärna vårt formulär.

Telefon

Öppet­tider
Mån-Tor: 07.30-16.30
Fre: 07.30-16.00
Lunch­stängt: 12.00-12.45

Växel: 031-706 39 00

Vi på Hager

... är med dig hela vägen

Vår största driv­kraft är att se dig och ditt företag lyckas. Som kund och partner till Hager kan du förlita dig på att du hittar allt du behöver. I det här fallet rätt person. Vi till­go­doser dina behov när det kommer till säkerhet, håll­barhet och kvalitet. Det gör att du kan över­träffa dina kunders förvänt­ningar.

Med andra ord: vi är med dig hela vägen.

Reception på Hagerkontoret i Mölndal

Huvud­kontor

Hager Elektro AB
Bifrost­gatan 50 D
431 44 MÖLNDAL

Sälj­kontor

Hager Elektro AB
Karls­ro­vägen 2A
182 53 DANDERYD