Hagercentral

Webba­serad program­vara för dig som plockar ihop din central. För bostäder och mindre kommer­si­ella projekt där ett KNX-system ska instal­leras.

Hagercentral – nu med easy-KNX

Verk­tyget vänder sig till dig som brukar plocka ihop din egen central, sätta upp den samt lämna ifrån dig en grupp­för­teck­ning.

De senaste nyhe­terna i Hagercentral

Med Hagercentral är det enkelt att projek­tera sin KNX-central

Hagercentral är anpassat för bostäder och mindre kommer­si­ella projekt där ett KNX-system skall instal­leras.

Urval KNX-mate­rial

Mate­ri­alet som används i KNX-delen tillhör serien easy-KNX och passar därför till system som skall drift­sättas med easy eller ETS. De har något enklare funk­tioner, men är perfekt anpas­sade till bostäder och mindre kommer­si­ella projekt. Urvalet är begränsat till de vanli­gaste funk­tio­nerna, med tanken att göra det enklare för dig som ny instal­latör i området.

Kontorsmiljö visualisering av ljus på kvällen. Varmvitt, direkt ljus (2 700–3 000 K)

Större kaps­lingar

För att detta skall fungera så är det vid val av KNX möjligt att välja FW-kaps­lingar, vilka är större och mer flex­ibla än våra vanli­gaste kaps­lingar då de är mer modu­lära.

Frontansicht Hager Feldverteiler univers mit Multimediafeld

Dina fördelar

Grupp­för­teck­ning i PDF, automa­tisk beräk­ning av easy-KNX mate­rial, mate­ri­al­spe­ci­fi­ka­tion i Excel, projektfil i csv för import i "myHager", grupp­för­teck­ning i FCW (FastEl), ritning i PDF, ritning i FCW (FastEl), CE-doku­ment

Komplet­tera med ytter­li­gare doku­men­ta­tion

Önskar du ytter­li­gare doku­men­ta­tion såsom miljö­do­ku­ment, bruks­an­vis­ningar, produkt­da­tablad m.m. så regi­strera dig och logga in på vår hemsida. Under "skriv-ut-knappen" i hagercentral-programmet kan du välja "CSV Till Hager projekt­lista" så kan du spara ner önskade doku­ment. Gå till­baka till hemsidan och "Min projekt­lista", välj sedan "Nytt projekt" och välj alter­na­tivet "Impor­tera projekt".

Elinstallation i Projekt Solbacken Landvetter

Hagercentral
How to-filmer

Instruk­tions­film om hur du enkelt skapar din grupp­för­teck­ning och får ritning på köpet.

Andra hjälp­medel

Hager Ready

App- och PC-version för plane­ring av elin­stal­la­tioner i bostäder. Doku­men­tera, projek­tera och märk elcen­traler - enkelt och effek­tivt.

Hagercad

Program­va­ru­paket för utform­ning av större elin­stal­la­tioner upp till 4 000 A. Finns i tre versioner bero­ende på dina behov: Basic, Expert och Premium.

Grupp­för­teck­ningar

Mallar för grupp­för­teck­ningar som du kan fylla i på plats. Vi har mallar för grupp­för­teck­ningar med ett eller två fält. Du väljer själv.