Så startar, driver och utvecklar du ditt företag

Vi förstår att du precis har startat ett företag som elin­stal­latör. Det här är början på ett roligt och spän­nande äventyr. Vi önskar dig stort lycka till! Men fram­gång kommer inte av en slump. Det krävs mycket arbete i kombi­na­tion med enga­ge­mang och passion. Som tur är behöver du inte göra allt själv.

Vi finns här för dig, med dig. För att få ditt företag att växa.

partner

Få ut det bästa av programmet

Värde­fulla tips och råd

I programmet får du bland annat tips om hur du ökar din omsätt­ning, breddar verk­sam­heten och effek­ti­vi­serar ditt arbete.

Exklu­siva tjänster för dig

Du kan välja mellan våra tjänster som hjälper dig att utveckla ditt företag. Du kan prova alla, eller välja enstaka. Ta det du vill, när du vill helt enkelt!

Få först­klassig support

Erfaren personal hos Hager hjälper dig genom processen och du kommer att lära dig allt om vårt sorti­ment och våra lösningar. Personlig support, för dig och med dig.

Elin­stal­la­törer
under uppstart

Så driver du din egen elfirma

Peter Johansson om hur han star­tade upp sin verk­samhet.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna vår Account Manager, Baran.

Baran Ala

Inne­sälj / Account Manager
Tel.: 08-753 69 13

> e-post

Ansök om medlem­skap

Ta del av exklu­siva tjänster och vår support!