Hager širom svijeta

Za pristup stranici vaše zemlje, kliknite na donju tipku ili odaberite stranicu druge zemlje

Hager Forum


Design Matters!

It’s an exciting statement to make, in the sense that just about everything is ‘design,’ whether it’s coming from an engineering, business or aesthetic perspective.


Erwin van Handenhoven holding a cube

Hager, brend
Hager Grupe

Naš opseg rješenja i usluga se seže od razvoda energije do upravljanja kablovima i od sigurnosnih sistema do automatizacije zgrada.


Hager Group

U 120 zemalja svijeta

Kao nezavisna, porodična kompanija sa sjedištem u Blieskastel-u, Njemačka, mi smo jedni od lidera inovacije u ovoj industriji. 11,500 uposlenika generiraju prodaju od oko 2 milijarde eura. Naše komponente i rješenja se proizvode na 22 lokacije širom svijeta a kupci u 120 zemalja svijeta imaju vjeru u njih. Dugujemo naš uspjeh njihovom povjerenju.


hager-sirom-svijeta

Informacije o sastojcima

Zakonski smo dužni da informišemo naše klijente o regulisanim sastojcima. REACH zakon zahtjeva da vas informišemo o sastojcima koji se pominju u listi "Sastojaka za veoma visoki obzir", nazvana i SVHC lista.

 

REACH (Registracija, Evaulacije, Autorizacija i Restrikcija Hemikalija) zakon 206/1907 EU, stupio je na snagu 1. juna 2007.U skladu sa Članom 33 REACH zakona, obznanjujemo da neki od naših EEE sadrže sastojke sa SVHC liste u koncentraciji većoj od 0,1% težine. Ukoliko naši proizvodi imaju navedene sastojke, ovdje možete pronaći te informacije.


hager-informacije-o-sastojcima