Hager širom svijeta

Za pristup stranici vaše zemlje, kliknite na donju tipku ili odaberite stranicu druge zemlje

Hager Forum


"Hager Grupa je vodeći snabdjevač rješenja i usluga za električne instalacije u rezidencijalnim, komercijalnim i industrijskim zgradama."


Hager, brend
Hager Grupe

Naš opseg rješenja i usluga se seže od razvoda energije do upravljanja kablovima i od sigurnosnih sistema do automatizacije zgrada.


Hager Grupa web stranica
Hager Group

U 120 zemalja svijeta

Kao nezavisna, porodična kompanija sa sjedištem u Blieskastel-u, Njemačka, mi smo jedni od lidera inovacije u ovoj industriji. 11,500 uposlenika generiraju prodaju od oko 2 milijarde eura. Naše komponente i rješenja se proizvode na 22 lokacije širom svijeta a kupci u 120 zemalja svijeta imaju vjeru u njih. Dugujemo naš uspjeh njihovom povjerenju.


Hager Grupa web stranica
hager-sirom-svijeta

Informacije o sastojcima

Zakonski smo dužni da informišemo naše klijente o regulisanim sastojcima. REACH zakon zahtjeva da vas informišemo o sastojcima koji se pominju u listi "Sastojaka za veoma visoki obzir", nazvana i SVHC lista.

 

REACH (Registracija, Evaulacije, Autorizacija i Restrikcija Hemikalija) zakon 206/1907 EU, stupio je na snagu 1. juna 2007.U skladu sa Članom 33 REACH zakona, obznanjujemo da neki od naših EEE sadrže sastojke sa SVHC liste u koncentraciji većoj od 0,1% težine. Ukoliko naši proizvodi imaju navedene sastojke, ovdje možete pronaći te informacije.


Ovdje možete preuzeti deklaraciju
hager-informacije-o-sastojcima