Hagercad 6
Basic, Expert och Premium

Vi vet att du har olika krav och att dina projekt vari­erar mycket i komplex­itet. Därför finns det nu tre olika versioner som är anpas­sade efter dina plane­rings­behov.

Person som väljer alternativ i Hager konfigurationsprogramvara på en datorskärm med en annan individ i bakgrunden

Hagercad växer med din verk­samhet!

Basic

För bostads­pro­jekt och kommer­si­ella fastig­heter

Basic-versionen är avsedd för kunder som behöver ström­för­sörj­ning upp till 630 A och funk­tioner som är anpas­sade för deras verk­samhet: reno­ve­ringar, lägen­heter, hus, småfö­retag och så vidare.

Expert

För ökade effekt­behov

Expert-versionen är avsedd för kunder som vill kunna utforma ställ­verk upp till 1600 A. Hagercad Expert inne­håller även en samar­bets­funk­tion för enkel delning av projekt, vilket gör livet enklare och effek­ti­vare för alla inblan­dade.

Premium

Alla typer avan­lägg­ningar upp till 4 000 A

Premium-versionen är avsedd för appa­rat­skåps­byg­gare som bygger unimes H ställ­verk från Hager. Den kan användas till att hantera alla typer av anlägg­ningar upp till 4 000 A där tekniska speci­fi­ka­tioner som form 4b krävs. Premium-versionen inne­håller en samar­bets­funk­tion för enkel delning av projekt. Dess­utom kommer den här versionen att inne­hålla en förhand­s­titt på nylan­se­ringar, såsom serien hw+.

Liten ikon av en person med hörlurar som representerar kundsupport eller assistans

Är du inte säker på vilken version som passar dig?

Ring eller skicka ett e-post­med­de­lande till oss så får du alla svar du behöver!

System­för­ut­sätt­ningar

• Dator­kon­fi­gu­ra­tion för Hagercad

Para­meter:

Mini­mikrav

Rekom­men­de­rade krav

Rekom­men­de­rade krav för unimes-projek­te­ring

Opera­tiv­sy­stem:

Windows 10 eller 11

Windows 10 eller 11

Windows 10 eller 11

Skärm­storlek:

15 tum  24 tum  27 tum

Skär­mupp­lös­ning:

1280 x 800  1920 x 1200  2560 x 1440

Processor:

Intel® Core™ i7 7th gene­ra­tion  Intel® Core™ i7 10th gene­ra­tion eller högre  Intel® Core™ i9 10th gene­ra­tion eller högre

Kärna/Trådantal:

4 kärnor / 8 trådar  8 / 16 trådar  10 kärnor / 20 trådar

RAM:

16GB  32GB  32GB

Grafik­kort:

3D - 1GB  3D - 4GB  3D - 4GB

Kapa­citet hård­disk:

4GB  8GB  8GB

Inter­netupp­kopp­ling:

Nödvändig för instal­la­tion och uppda­te­ring Nödvändig för instal­la­tion och uppda­te­ring  Nödvändig för instal­la­tion och uppda­te­ring

Andra hjälp­medel

Hager Ready

App- och PC-version för plane­ring av elin­stal­la­tioner i bostäder. Doku­men­tera, projek­tera och märk elcen­traler - enkelt och effek­tivt.

Hagercentral

Webba­serad program­vara för dig som plockar ihop din central. För bostäder och mindre kommer­si­ella projekt där ett KNX-system ska instal­leras.

Grupp­för­teck­ningar

Mallar för grupp­för­teck­ningar som du kan fylla i på plats. Vi har mallar för grupp­för­teck­ningar med ett eller två fält. Du väljer själv.