Kijk door een VR-bril naar het instal­leren van Vision

Ontdek dé details door de ogen van de installateur

Wanneer het aankomt op instal­la­tie­gemak maken kleine details het grootste verschil. Met een door­dacht ontwerp versnel je iedere stap in het instal­la­tie­proces. Hoe je tot zo'n slim design komt? Door te putten uit de jaren­lange prak­tijk­er­va­ring van instal­la­teurs.

vision groepenkast

In­stal­la­tie­be­drijf Be­ri­on
heeft je no­dig!

In dit inter­ac­tief verhaal speel je zelf de hoofdrol. Jij bent een installateur bij instal­la­tie­be­drijf Berion. Vandaag ben je bezig met een huis­re­no­vatie; je collega Jelle maakt je bekend met het werk en de gebruikte materialen. Vraag gratis de VR-bril hier­onder aan en doe mee!

vision vr-bril

icoon verdeler

Gratis VR-bril

Beleef alles details zelf! Bestel de gratis VR-bril en ga op avontuur!

Heb je al een bril?

Bekijk de instructies hoe je de VR-bril moet gebruiken.

Handleiding VR-bril

Start het avontuur!

Helemaal klaar? Scan de QR-code met je telefoon, stop de telefoon in de VR-bril en begin je avontuur!

Ideaal in wo­ning­bouw

Samengestelde verdelers in 600 varianten

Voor woningbouwprojecten heb je de keuze uit een groot aantal moderne en doordachte verdelers, die snel te installeren zijn. Zoals groepenkast Vision - een van onze bekendste woningbouwoplossingen.

hager-product: vision groepenkast monteur

Meer tools
en sup­port

Ontwerpen, bestellen, monteren

Onze producten zijn ontwikkeld voor een­vou­di­ge mon­ta­ge en gebruiksgemak. Om het je nog mak­ke­lij­ker te ma­ken, zetten we hulpmiddelen op een rij.

Hager how-to

How-to video's

Onze experts leggen in korte video’s uit hoe je onze producten het gemakkelijkst installeert of programmeert.

Hager documentatie

Documentatie

Download de beschikbare brochures van onze producten, voor jezelf of voor een presentatie aan jouw klant.

tools hager

Handige apps

We ontwikkelen apps voor je om alle benodigde informatie bij de hand te hebben. Bekijk onze apps en tools.

Heb je ad­vies of hulp no­dig?

We hel­pen je graag ver­der

Naar de contactpagina